Vitawell webshop in dode zeezout en verzorgingsproducten

Welkom bij Vitawell Nederland.
Hier koop je online hoogwaardige en met zorg geselecteerde huidverzorging en dode zeezout producten.
Al onze producten zijn door deze manier van selecteren voorzien van grondstoffen uit de juiste verbindingen die je huid, haar en lichaam goed opnemen.

Voordeel van Vitawell.
Bekijk onze producten met unieke samenstellingen en goede grondstoffen uit de juiste verbindingen die je huid, haar en lichaam beter opneemt. Geniet van kwaliteit, eigen samengestelde producten, de juiste prijs en snelle levering.

Betalen bij Vitawell.
Wij vinden dat betalen eenvoudig, snel en veilig moet zijn. Hier kun je betalen met de betaalfunctie’s Ideal, Paypal en bank overschrijving. Bestel je op werkdagen voor 16:00 uur dan versturen wij dezelfde dag.

De juiste samenstelling.
Wij voorzien producten van grondstoffen uit de beste verbindingen die je haar, huid en lichaam beter opneemt. Zo krijgt je lichaam de kans zoveel mogelijk van een ingrediënt op te nemen. Daarom heb je meer profijt van de producten van Vitawell.

Verzending van producten.
Wij leveren altijd verzendkostenvrij vanaf €20,00 anders betaal je €3,95. Geleverd door PostNL aan je deur. Bestel je op werkdagen voor 16:00 uur dan versturen wij dezelfde dag.

Wil je een vraag stellen?
Je kunt ons dagelijks bereiken via het contact formulier of mail naar info@vitawell.eu